FANDOM


Episodeliste, sesong 1 (1993) Rediger

Episode nr. Navn på episode Gjesteroller Beskrivelse av episoden
1 «Forfremmelsen» Karl jobber som økonom- og Nils som vaktmester ved samme bedrift, begge ender opp med å få sparken på samme dag. Karl blir skilt og den husløse Nils flytter inn. Senere banker Henry på døra og ender med å redde Karl fra å bli kastet ut.
2 «På ære og samvittighet» Karl holder på med selvangivelsen, sammen med Henry får han en idé om hvordan han kan ta innersvingen på sin tidligere sjef.
3 «Kryss på linjen» Henry og gjengen begynner å gi legeråd via telefon, men ting har en tendens til å utarte seg.
4 «Formål ekteskap» Gjengen starter et tvilsomt kontaktbyrå for å tjene penger og ender opp med å rote seg opp i et hjørne med en elskovssyk mann.
5 «Uventet besøk» Henry får uventet besøk av en ukjent slektning fra England. Han får samtidig i oppdrag å passe huset og bilen til den rike naboen.
6 «Opp i røyk» Det har vært innbrudd hos Karl og gjengen. Karl prøver å slutte å røyke.
7 «Hokus pokus» Henry går på kurs for å lære seg å hypnotisere. Han hypnotiserer både Nils og Karl, men hos Karl får det langtrekkende konsekvenser.
8 «Mødrevisitten» Karls svigermor kommer på besøk. Nils er syk, derfor kommer hans mor også på besøk.
9 «Veldedighetskonserten» Naboen til Karl kommer på besøk og forteller at hun er tvunget til å selge huset på tvangsauksjon. Karl og gjengen bestemmer seg for å lage en veldedighetskonsert for å redde huset.
10 «Vokt Dem for hunden» Nils får i oppdrag å passe hunden til naboen, men Karl er redd hunder. Karl skal på date med Målfrid.
11 «Fjols til fjells» Karl plages med at han skal være hjemme i påsken og ikke på fjellet og bli brun. Han blir svært sjalu når han finner ut at Nils har fått låne en hytte på fjellet, og truer med å kaste han ut hvis han blir brunere enn han selv. Karl får da låne hytta av Nils, men er ikke klar over at Elna har tenkt å besøke Nils på hytta.
12 «I en sal på hospitalet» Henry skal legges inn på sykehuset for en grundig legesjekk. Karl blir nysgjerrig på hva Målfrid egentlig bedriver på sykehuset blant så mange mannfolk. Nils blir hekta på sex.
13 «Kanalkrigen» Henry og Nils tyvkobler seg på naboens kabel-TV. Henry finner ut at TV-signaler kan sendes begge veier og starter sammen med de to andre gutta en egen TV-kanal i garasjen.

Episodeliste, sesong 2 (1993) Rediger

Episode nr. Navn på episode GjesterollerBeskrivelse av episoden
1 «Forviklinger» Nils går på danseskole og Henry skal lære han å danse. Naboen Fredrik skal ha karneval, Karl og Målfrid kler seg ut som Eli og Carl I. Hagen.
2 «Kjære velgere» Det er valgtider og både Henry og Karl involverer seg i lokalpolitikken i nabolaget.
3 «Boksedilla» Nils ser på proffboksing på TV og får hel dilla. Etter noen få timer på boksetrening skyter hans selvtillit som bokser rett til værs, noe Henry og Karl bestemmer seg for å gjøre noe med.
4 «Aldri fred å få»

Ingen gjesteroller

Karl forsøker å ordne seg hjemmekontor, men han har problemer med å holde styr på alt det tekniske utstyret.
5 «Kunstens vei er tornefull» Henry går på kurs for å lære å male; Nils får tilbud om å være med i en reklamefilm og Karl bestemmer seg for å instruere ham.
6 «Det er ingen spøk» Henry får jobb i lokalavisa, mens Karl prøver seg som bruktbilselger.
7 «Fingernemme karer» Nils prøver å sette sammen en TV-benk; Elna har skaffet seg en langt yngre kjæreste som ikke har helt ærlige hensikter.
8 «Eksotiske forhold» Nils og Målfrid arrangerer mannekeng-oppvisning for dameundertøy, mens de andre er ute.
9 «På helsa løs» Karl er bekymret for Henrys og Nils sitt kosthold og innfører derfor et strengt regime i huset bestående av grønnsaker og mosjon.
10 «Over skyene er himmelen alltid blå» Målfrid vil ha med Karl til ferie på Kreta, men Karl er redd for å fly. Nils skal være toastmaster på en bursdag for sin tante Nusse som blir 80 år.

Episodeliste, sesong 3 (1994) Rediger

Episode nr. Navn på episode GjesterollerBeskrivelse av episoden
1 «Over skyene er himmelen alltid blå - del 2» Målfrid vil ha med Karl til ferie på Kreta, men Karl er redd for å fly. Nils skal være toastmaster på en bursdag for sin tante Nusse som blir 80 år.
2 «Til arbeid og fest» Karl begynner som konsulent, en av hans første jobber er å fikse økonomien i firmaet Juballong & Søn som driver med morosaker. Nils skal passe puddelen til damen i nr. 14.
3 «I lyst og nød» Karl har fått som oppdrag å piffe opp lokalavisa. Nils har vært hos naboen Fredrik og hørt på sextelefoner; Henry arrangerer et ordentlig møte for Nils med ei jente.
4 «Bare se, ikke røre» Karl kjøper seg ny bil. Selvfølgelig blir han alt for ivrig med å holde bilen ren, men Målfrid blir ikke fullt så glad ...
5 «Vi gratulerer» Nils holder bursdags feiring, og det blir åpent hus. Bursdagsfeiringen byr på mange overraskelser.
6 «Nå er det jul igjen»

Ingen gjesteroller

Gutta gleder seg til jul i huset, og Karl får vite at moren til Nils skal komme på julaften. Nils prøver å ta en liten førtitt på julegavene som Karl har kjøpt.
7 «Nå er det jul igjen - del 2» Det nærmer seg jul i Mot i brøstet. Elna blir beruset og må bæres opp, noe hun ikke blir fullt så glad for neste dag. På selveste julaften bestemmer hun seg for å dra, men ombestemmer seg pga. Målfrid.
8 «Og takk for det gamle»

Ingen gjesteroller

Det er første nyttårsdag og Nils sittet og filosoferer over året som har gått. Vi får i den forbindelse se flere klipp fra tidligere sendte episoder.
9 «Grønn var min barndoms dal»

Ingen gjesteroller

Karl bestemmer seg for å starte med kildesortering. Nils tror Henry er blitt synsk når han klarer å tippe hele lottorekka, men han har ikke levert kupong.
10 «Klampen i bånn»

Ingen gjesteroller

Henry har skaffet Nils jobb som bud, men før han kan begynne i jobben må han ta lappen. Det er noe som Karl motvillig går med på å hjelpe ham med.
11 «La meg være ung» Henry er forelsket i en betydelig yngre dame og bestemmer seg derfor for å skaffe seg et langt mer ungdommelig klesantrekk.
12 «Knute på tråden» Henry har magesår. Målfrid mistenker at Karl har en annen, siden han snakker om Mari i søvne.
13 «Reklamens makt» Karl får i oppdrag å rette opp det skakk-kjørte firmaet til Smestad. Nils blir lurt til å kjøpe en bokserie.
14 «Årets navn» Karl begynner å få stormannsnykker og bestemmer seg for å gjøre Nils og Henry til tjenere. Men Henry vet å kurere Karl for "direktør-syken".

Episodeliste, sesong 4 (1994) Rediger

Episode nr. Navn på episode GjesterollerBeskrivelse av episoden
1 «I juice og dus» Karl blir hekta på helse og råkost, og insisterer derfor på å kun spise grønnsaker. Nils skal til legen, men blir paff da han hører legen er en kvinne.
2 «Tull, fjoll, og rock 'n roll» Nils, Henry og Karl får vite at det skal holdes en Elvis-konkurranse, de begynner derfor å kle seg ut som Elvis.
3 «Slit og sleng » Henry blir TV-kritiker. Karl blir skadet i en trafikkulykke, og får seg en aldri så liten whiplash-skade, og later som han mister hukommelsen.
4 «Bare rolig»

Ingen gjesteroller

Henry lurer Nils og Karl med at han har laget middag. Karl får ikke sove på grunn av kranen på kjøkkenet som drypper. Karl får også problemer med blodtrykket, Nils og Henry prøver å få han hissig.
5 «Meget mistenkelig»

Ingen gjesteroller

Henry oppfører seg mistenkelig. Han spanderer dyre middager på gutta og kjøper seg til stadighet dyre ting. Samtidig hører Nils og Karl på radioen at det er begått en rekke postran i nærheten der beskrivelsen er klin lik Henry sin,helsetrøye og gule tøfler.
6 «Fullt hus og stormende jubel»

Ingen gjesteroller

Målfrid flytter inn i huset sammen med Karl og gutta. Nils og Henry bestemmer seg derfor for å pusse opp soverommet til Karl og Målfrid - samt påspandere paret en vannseng. (Dette var episoden hvor Siw Anita Andersen (som Målfrid) ble en permanent del av serien).
7 «Fullt hus og stormende jubel - del 2» Målfrid forteller at Karl ble sjøsyk av vannsenga. Nils blir overglad over at Målfrid skal flytte inn så han slipper å vaske opp og støvsuge. Nils og Henry skal hjelpe til med å pusse opp soverommet. Elna kommer og blir ikke helt fornøyd over Karls oppførsel.
8 «Jo mere vi er sammen»

Ingen gjesteroller

Karl og Målfrid begynner å krangle en del, Nils og Henry begynner å bli nysgjerrige over hvorfor de sover så mye middag. Nils blir for første gang full.
9 «Den aller siste speider»

Ingen gjesteroller

Karl og Målfrid krangler igjen, fordi at Målfrid ikke vekket Karl i tide. Nils får greie på at Henry har tannlegeskrekk. Nils og Karl drar på teltur noe som ikke går så veldig bra.
10 «Luft under vingene»

Ingen gjesteroller

Nils ser på fallskjermhopping på TV,og Karl forteller at han har hoppet under millitæret.Nils melder seg inn i en fallskjerms klubb, og lurer Henry med at han er god i kryssord.
11 «Skaff deg en hobby»

Ingen gjesteroller

Karl vil ha fred,men Nils bare bråker. Derfor bestemmer Nils seg for å få seg en hobby. Henry holder på å skifte pensjonistkurs, og Karl begynner og spille golf i stuen. Nils får en hobby som tryllekunstner.
12 «Bare rot» Karl blir rimelig lei av at Nils griser til sofaen, og Nils blir lurt av Henry. Karl får seg en rengjøringshjelp, som tar litt feil av gutta.
13 «Med hotpants og kink i nakken» Nils har vondt i halsen, og Henry i ryggen. Karl blir litt urolig får at Målfrid handler så mye klær, og at hun har så mye nattevakt. Nils blir paff da Målfrid kommer inn med hotpants og høye støvler.
14 «Lett har det aldri vært» Nils løser kryssord. Og Henry begynner og høre dårlig,og Nils prøver alt får å hjelpe. Karl tar nattoget, og uheldigvis må han dele rom med en plagsom fyr.
15 «Man er i fare hvor man går» Nils skal lage en hjemmevideo der Karl skal bli sinna, og Målfrid forteller at Karl har vært frekk og sinna på en resturant kvelden før. Henry får hjernerystelse, blir slått ned, og blir frastjålet pensjonen.

Episodeliste, sesong 5 (1995) Rediger

Episode nr. Navn på episode GjesterollerBeskrivelse av episoden
1 «Man er i fare hvor man går - del 2» Nils fortsetter å ha det moro med skjult kamera og Henry blir med i "Hevnens engler".
2 «Kjendis for en dag» Nils får en date med Gunvor Hals, og blir plaget av journalister.
3 «Romantikk i luften»

Ingen gjesteroller

Nils får endelig en date på kino med Trine, problemet er at han glemmer når.
4 «Kjærleik med någo attåt» Nils tar med seg Trine hjem. Han får også jobben på Super'n, på bananlageret.
5 «Kjærleik med någo attåt - del 2» Nils skal jobbe på Super'n sammen med Trine. I tillegg skal Nils og Trine på middag hos foreldrene til Trine.
6 «Ubudne gjester» Elna og Olga, henholdsvis mor og tante til Nils, kommer på besøk.
7 «Sterkt savnet»

Ingen gjesteroller

Målfrid setter i gang storrengjøring av huset.
8 «God bedring»

Ingen gjesteroller

Henry og Nils blir syke.
9 «Bill. mrk.» Henry og Nils søker etter sekretær for Karl, og setter inn kontaktannonse i avisen.
10 «Ingen høyere?» Karl og Målfrid drar på hytta til Målfrid "Knøttebo", mens Henry og Nils steller hjemme.De prøver å få solgt en sofa men de klarer og få solgt en av Karls sofaer.
11 «Overnattingsgjesten» Målfrids venninne kommer på besøk og Karl blir sjarmert i senk.
12 «Utdrikkingslaget» Målfrid og Trine arrangerer utdrikkingslag for Målfrids kollega, mens Henry må være prøvedukke for brudekjolen.
13 «For en god sak» Karl får besøk av sin gamle far, som flørter med «Solfrid» og «Stine».
14 «Høyt spill» Henry føler seg gammel så han begynner å spille nintendo sammen med Nils og Trine, mens Karl og Målfrid drar på ferie til Tyskland.
15 «Knall og fall» Henry faller og slår seg på isen og kommer hjem fra sykehuset med kul i bakhodet og et brukket ribbein. Mens Karl drar på besøk til en skattesnyter, holder Målfrid og Trine seg hjemme og duller med Henry.
16 «Sol ute, sol inne» Nils og Trine planlegger ferie til en SydhavsØY, mens Karl og Målfrid drar på tur til slalombakken. Henry finner ut han også vil på ferie, så han bestiller samme tur som Nils og Trine, Men det gjør Elna også.
17 «Trange tider»

Ingen gjesteroller

Karl viser sine kokkekunster, mens Målfrid er bekymret for vekten.Nils er redd for og bli syk.
18 «Gode naboer» Karl,Nils og Henry ender i full krig med naboen, etter at naboen nekter og gi tilbake gressklipperen.
19 «Siste stikk»

Ingen gjesteroller

Karl blir stukket av veps,og han blir redd for at han er alvorlig syk. Nils og Henry prøver og få vekk vepsebolet.
20 «Sol i hjertet» Karl skal på seminar for å lære å bli positiv. Hjemme holder Nils, Målfrid og Henry 60-årsdag for Elna.
21 «Det vil helst gå bra» Nils følger oppslukt med på Baywatch, til Trine sin store frustrasjon.
22 «En stjerne er født»

Ingen gjesteroller

Nils depper fordi Trine synger i kor så Nils lærer seg å buktale.
23 «En stjerne er født - del 2» Nils begynner å synge i koret til Trine og Elna er overlykkelig, men Nils har problemer med å holde seg alvorlig mens han opptrer.
24 «Ikke bare flaks» Målfrid får ekstra lang vakt på sykehuset mens Henry vinner på Flax-lodd. Karl har fått problemer med sin nye nabo.
25 «For mye av det gode» Karl, Målfrid, Nils og Trine har vært mye ute på dobbel date og Henry føler seg ensom så han melder seg inn i et ekteskapsbyrå for og finne den rette.
26 «Du tror det ikke før du får se det» Målfrid føler seg gammel. Nils finner en "vakthund",og Karl bekymrer seg for noen innbrudd i nabolaget.

Episodeliste, sesong 6 (1996) Rediger

Episode nr. Navn på episode Gjesteroller Beskrivelse av episoden
1 «Radiofantomet» Nils deltar i en konkurranse på Radio 2, og imponerer med sine musikkunnskaper. Karl er bekymret for at folk i nabolaget sprer rykter om ham.
2 «På stedet hvil» Nils begynner å dikte festsanger, mens Karl får innkalling til 14 dagers rep-øvelse i militæret.
3 «På stedet hvil - del 2» Nils gleder seg til og bli pappa og øver med noen dukker, mens Karl sliter med både militærøvelsene og de han deler rom med.
4 «I glass og ramme»

Ingen gjesteroller

Nils blir sur fordi han ikke får henge opp bildet av Elna, mens Karl blir nervøs fordi de har fått mus i huset.
5 «Babyer i alle aldre»
6 «Nyttige innkjøp» Nils og Trine har oppdaget TV-Shop og alle mulighetene det bringer med seg.
7 «Vaffelekspressen» Nils og Trine får en glimrende idé, de skal starte opp vaffel-foretak.
8 «Røverkjøp» Karl prøver å få solgt bilen sin. Nils og Trine drar på salg.
9 «Legevisitten» Karl blir sjalu på en av Målfrids pasienter, og kler seg ut i bandasjer for å spionere.
10 «Loppemarkedet» Karl og gjengen bestemmer seg for å forsyne det lokale loppemarkedet med skrot fra loftet, men Karl klarer ikke å kvitte seg med gamle minner.
11 «Festforestillingen» Det planlegges revy i nabolaget og Karl lar seg overtale som revysjef.
12 «Festforestillingen - del 2» Karl tar rollen som instruktør for revyen svært alvorlig.
13 «Med armen i bind» Elna må gå med armen i bind, og vet å utnytte situasjonen.
14 «På glattisen» Nils er fortvilet fordi han må ta lappen, ellers mister han jobben.En mann på kafeteriaen ved navn Toffe intreserer seg for Målfrid og Trine,og er Nils' sin kjørelærer.
15 «Fornemt besøk» Karl og Målfrid får besøk av Målfrids fornemme tante.
16 «I lovens navn» Karl blir invlovert i en pengesvindel. Nils og Trine finner noen hjemløse kattunger.
17 «Et sant mareritt» Henry og Nils har fått elg på hjernen, og Nils' mor nekter å dra hjem.
18 «Dobbelgjengeren» Karl mister hodet etter at vennene overbeviser ham om at han ligner Michael Douglas.
19 «Alarmen går» Karl installerer alarm for å få ned forsikringssummen på huset, noe som viser seg å bli en dyr investering.
20 «Bare krøll» Det blir bare krøll - bokstavelig talt - når Målfrid bestemmer seg for å fikse på sveisen.
21 «I gråsonen»

Ingen gjesteroller

Karl føler seg gammel når han må begynne med lesebriller. (Dette var episoden hvor Hilde Lyrån (som Trine) ble en permanent del av serien).
22 «Mot i Brøstet i 100» Mot i Brøstet runder episode 100 og gjengen drar på tivoli i Danmark for å feire Henrys 75-årsdag. *(Obs: episoden har dobbel lengde hvor vi i første del blant annet får se en rekke klipp fra eldre episoder).
24 «Full kontroll» Karl er drittlei av at Nils og Henry utnytter ham og innfører et budsjett som innebærer den minste ting.
25 «Mine damer og herrer»

Ingen gjesteroller

Velforeningen fyller 50 år, og Karl har sagt ja til å holde tale fordi Norge Rundt kommer.
26 «Slående argumenter» Karl går helt fra konseptene over en ukjent bil foran garasjen. Han bestemmer seg for å ta saken i egne hender og begynner på selvforsvarskurs.

Episodeliste, sesong 7 (1996) Rediger

Episode nr. Navn på episode Gjesteroller Beskrivelse av episoden
1 «I søteste laget» Nils sendes på sykehus i hui og hast etter å ha proppet i seg for mye snop. Karl er helt hysterisk og sikker på at Nils kommer til å dø. (Til minne om Sverre Wilberg).
2 «Kunsten å slappe av»

Ingen gjesteroller

Karl har i all hemmelighet kjøpt cruisebilletter og invitert med seg Målfrid, men så ombestemmer han seg og bytter billettene mot golfutstyr.
3 «En skrue løs» Nils vil studere mekanikk, slik at han skal kunne reparere bilen sin, men må kjapt søke hjelp andre steder, og hans egen mor fremstår som den reneste guru.
4 «I kjempeform» Elna er i dårlig form og blir med Målfrid på en uforglemmelig aerobic-trening.
5 «I kampens hete»

Ingen gjesteroller

Fotballgale Nils tar fullstendig av under helgens tippekamp, og både TV'en og Karl eksploderer.
6 «Uheldige bivirkninger» Nils har møtt selveste vær-Siri på Super'n og er fullstendig oppslukt, noe Trine ikke akter å ta lett på.
7 «Ille plaget»
  • Erik Hivju Hilmar Sot fra organisasjonen "En bedre verden"
Karl er på randen av sammenbrudd etter å ha blitt nedringt av ideelle organisasjoner.
8 «O jul med din glede» Karl tar gjengen med på en litt uvanlig julehandel. Han er nemlig av den oppfatning at man bør lage julegavene selv.
9 «Det er mer mellom himmel og jord» Trine og Nils prøver lykken i et billotteri, noe Karl anser som det største vannvidd.
10 «Påtrengende slektninger» Trine og Nils vil forsøke seg på verdensrekorden i bananskrelling, mens Karl får uønsket besøk.
11 «På sparebluss»

Ingen gjesteroller

Nils og Trine har kjøpt seg billigmobil og sitter i hvert sitt rom og ringer til hverandre mens tellerskrittene løper. Når strømregningen kommer blir Karl hysterisk, og innfører strømsparing.
12 «I vranglås» Henry har tatt med seg fru Wolf på hyttetur, noe Elna tar særdeles ille opp.
13 «Kjære tante Harriet»

Ingen gjesteroller

Karl har fått i oppdrag å fiffe opp lokalavisen, og redaktør Amundsen foreslår å starte opp spalten "Kjære tante Harriet". Karl er først imot, men blir etterhvert med.
14 «Når enden er god» Trine er sikker på at det er noe mellom Nils og den nye sjefen på Super'n.
15 «Høye bølger» Trine drar til Frankrike for å jobbe som au-pair, mens resten av gjengen reiser på cruise.
16 «Høye bølger - del 2» Det er et snev av depresjon hos flere av samboerne i Karls rekkehus og Karl har spandert cruise i Karibien.
17 «I all hemmelighet» Merkelig bakgrunnsstøy i telefonen overbeviser Karl om at han er offer for industrispionasje.
18 «Rett mann på rett sted» Karl venter besøk av en forretningsforbindelse og Henry venter en sosionom. Men selvsagt blir det forviklinger når ingen av dem er til stede når de dukker opp.
19 «En sunn sjel i et sultent legeme» Karl skal presentere et nytt sunnhetsprodukt og tar fullstendig av. Snart har han kastet alle andre matvarer fra skuffer og skap.
20 «Tanken er god» Karl er igjen hysterisk etter å ha mottatt en skyhøy regning fra snekkeren. Nils er dypt deprimert over å ikke ha hørt noe fra Trine i Frankrike.
21 «Noen som passer for deg» Elna har satt inn kontaktannonse for Nils i et forsøk på å muntre opp sønnen.
22 «Under åpen himmel» Karl blir invitert på fjelltur av en kunde og legger seg i trening utenfor stuevinduet, til stor glede for resten av gjengen.
23 «Den store eldretreffen» Henry er stormende forelsket og overøser fru Wolf med gaver - kjøpt med lånte penger.
24 «Arbeidskonflikten» Nils har jobbet på Super'n i flere år og er kjempepopulær blant kollegene, men plutselig får han sparken.
25 «Slagerparaden» Nils skal være vokalist i dansebandet under Super'ns 25-årsjubileum og avtaler øvinger hjemme i stua hos Karl.

Episodeliste, sesong 8 (1997) Rediger

Episode nr. Navn på episode GjesterollerBeskrivelse av episoden
1 «Slagerparaden - del 2» Dansebandet Nils Runes, med Rune Rudberg og Nils bak mikrofonen, er klar til å spille på Super'ns 25 års jubileum.
2 «I fyr og flamme» En voldsom hetebølge plager samboerne i rekkehuset til Karl.
3 «Det er tanken som teller» Karl og Målfrid feirer femårsjubileum som kjærester, med en kleptoman tante på gjestelisten.
4 «I full strekk» Nils brekker beinet på rullebrett og Karl ansetter en svært attraktiv sykepleier.
5 «Bare møll» I irritasjonen over plagsomme møll tar Karl drastiske midler i bruk for å kvitte seg med utøyet
6 «Med søkke og snøre» Karl og Målfrid nyter å være alene hjemme da kranen på kjøkkenet plutselig slår seg vrang. Vaktmesteren - i Trond Viggo Torgersens skikkelse - dukker opp for å reparere.
7 «Full krise» Henry havner på sykehus, mens Karl lever herrens glade dager under falskt navn.
8 «Full krise - del 2» Nils er spent på å se kjæresten igjen, men det er en helt ny dame som kommer hjem fra Frankrike.
9 «Mitt navn er Bond, - Nils Bond» Noen bryter seg inn i huset til Karl, og Nils - inspirert av detektivromaner - setter i gang sin egen etterforskning.
10 «Dakars liten» Henry kommer hjem fra sykehus med ønske om fred og ro, men får så mye omsorg at han blir irritabel.
11 «Ikke noe problem» Karl får beskjed om en katastrofal restskatt og Henry er livredd for å havne på gamlehjem.
12 «Og alle levde lykkelig...» Nils og Trine venter barn, men har ikke turt å fortelle det til Elna ennå - den kommende bestemor.
13 «Og alle levde lykkelig... del 2» Nils og Trine venter barn, Målfrid lurer på om hun skal flytte til Afrika, og Henry og Elna? Ja de reiser nok også lykkelig inn i solnedgangen!