FANDOM


Morten, også kjent som "Musa", var en tidligere klassekamerat av Karl Reverud, som senere ble revisor i et større firma. Som liten ble han mobbet av Karl for sin lille størrelse og pysete fremtreden. Foruten å være revisor var han også vinkjenner, og medlem av en av Oslos finere vinklubber.

I sesong 2 av "Karl & Co" blir han satt på saken med å gjøre bokettersyn for Karls firma, uten at Karl kjenner han igjen. Det ender med at han får ned skatten til Karl med 80 000 kroner, for så å ta 80 000 for jobben, slik at Karl gikk i null og Musa fikk sin hevn. Han var med igjen senere for å hjelpe Karl med bokføringen, og inviterte Karl til vinklubben sin, etter å ha blitt ledet til å tro at Karl var vinkjenner selv. Men under smakstesten ble Karl tatt på senga nok en gang, til tross for mye hjelp fra Ulf og Smestad, og medlemskapet i vinklubben ble med tanken.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki